Despre companie

„F.V.I. Traian-Invest” SRL a fost fondată în anul 1997, fiind la moment unul din cei mai mari importatori de piese auto pe piaţa din Moldova. Politica de dezvoltare a companiei se bazează în primul rînd pe implementarea celor mai noi tehnologii informaţionale precum şi elaborarea programelor proprii adaptate necestăţilor specifice companiei. Succesul obţinut se datorează în exclusivitate exprienţei acumulate de-a lungul anilor de activitate şi profesionalismului echipei manageriale.

În parteneriat cu furnizori cu renume mondial, avem posiblitatea de a Vă oferi cea mai vastă gamă de piese auto, ce coresund celor mai exigente standarde europene de calitate. Majoritatea partenerilor noştri sunt şi furnizori de piese auto originale pentru liniile de asamblare a maşinilor de producţie europeană.

Conlucrarea strînsă şi nemijlocită cu partenerii de peste hotare ne permite menţinerea stocurilor satisfăcătoare de produse precum şi sortimentul cel mai larg şi nou de piese auto. Livrarea pieselor se realizează direct de la producători. Pentru mulţi dintre ei noi suntem dealeri exclusvi ceea ce garantează că doar produsele procurate la noi corespund nivelului de calitate invocat şi sunt protejate de contrafacere.

Din alt punct de vedere, succesul companiei noastre este garantat de calitatea superioară a pieselor importate, politica de preţuri promovată de noi, livrarea rapidă şi asitenţa tehnică şi informaţională oferită clienţilor noştri. Condiţiile de colaborare oferite de compania noastră au fost elaborate în baza principiul de benificiu mutual al nostru şi al partenerilor noştri.

Din 1999 tot mai mulţi oameni de afacere şi companii aleg să se dezvolte alături de benett-auto group, asiugurîndu-ţi viitorul activităţii desfăşurate.

Adresîndu-vă la noi sau la oricare din partenerii noştru veţi fi deserviţi rapid de profesionişti adevăraţi, care vor determina exact şi vor alege corect produsul de care aveţi nevoie. Abordarea individuală a fiecărui client, ne permite să alegem cele mai optime moduri de plasare a comenzilor, de achitare şi livrare a produselor. Vom fi bucuroşi să Vă regăsim în rîndul clienţilor noştri.

Cu cele mai bune urări de succes şi în speranţa unei colabărari reciproc avantajoase.

Urmăriţi noutăţile benett-auto.

Ştiri proaspete
BA CAR SALE: VÎNZĂRI AUTO
Adresă:

Moldova, mun. Chişinău, str. Grenoble, 128
(Expediaţi mesaj)

Programul de lucru:

Lu–Vi: 09:00–18:00
Sâ: 09:00–14:00
Du: Zi de odihnă

Vînzări cu amanuntul:

+373 22 28-90-39
+373 22 27-54-00