Despre companie

„F.V.I. Traian-Invest” SRL a fost fondată în anul 1997, fiind la moment unul din cei mai mari importatori de piese auto pe piața din Moldova. Politica de dezvoltare a companiei se bazează în primul rînd pe implementarea celor mai noi tehnologii informaționale precum și elaborarea programelor proprii adaptate necestăților specifice companiei. Succesul obținut se datorează în exclusivitate exprienței acumulate de-a lungul anilor de activitate și profesionalismului echipei manageriale.

În parteneriat cu furnizori cu renume mondial, avem posiblitatea de a Vă oferi cea mai vastă gamă de piese auto, ce coresund celor mai exigente standarde europene de calitate. Majoritatea partenerilor noștri sunt și furnizori de piese auto originale pentru liniile de asamblare a mașinilor de producție europeană.

Conlucrarea strînsă și nemijlocită cu partenerii de peste hotare ne permite menținerea stocurilor satisfăcătoare de produse precum și sortimentul cel mai larg și nou de piese auto. Livrarea pieselor se realizează direct de la producători. Pentru mulți dintre ei noi suntem dealeri exclusvi ceea ce garantează că doar produsele procurate la noi corespund nivelului de calitate invocat și sunt protejate de contrafacere.

Din alt punct de vedere, succesul companiei noastre este garantat de calitatea superioară a pieselor importate, politica de prețuri promovată de noi, livrarea rapidă și asitența tehnică și informațională oferită clienților noștri. Condițiile de colaborare oferite de compania noastră au fost elaborate în baza principiul de benificiu mutual al nostru și al partenerilor noștri.

Din 1999 tot mai mulți oameni de afacere și companii aleg să se dezvolte alături de benett-auto group, asiugurîndu-ți viitorul activității desfășurate.

Adresîndu-vă la noi sau la oricare din partenerii noștru veți fi deserviți rapid de profesioniști adevărați, care vor determina exact și vor alege corect produsul de care aveți nevoie. Abordarea individuală a fiecărui client, ne permite să alegem cele mai optime moduri de plasare a comenzilor, de achitare și livrare a produselor. Vom fi bucuroși să Vă regăsim în rîndul clienților noștri.

Cu cele mai bune urări de succes și în speranța unei colabărari reciproc avantajoase.

Urmăriți noutățile benett-auto.