Noua livrare a termostatelor WAHLER

Dragi Parteneri,

Vă oferim o gamă largă de termostate marca Wahler. Doar la noi puteți cumpăra piese de schimb versiunea originală, de înaltă calitate de la uzinele producătoare la cele mai bune preturi!

Pentru o listă completă de produse, puteți accesa „Catalog”.

Compania Wahler a început fabricarea de termostate în anul 1938 și actualmente este partener cu mărcile auto recunoscute pe plan mondial, printre care BMW, General Motors, Chrysler, Volvo, Saab, Audi, Volkswagen, Opel, Ford, Iveco ?.a.

Sortimentul bogat de produse include termostate, termoîntrerup?toare, ?evi pentru scurgere ulei, evacuare gaze de eșapament, supape pentru evacuare gaze de eșapament. Una dintre caracteristicile de bază ale termostatelor Wahler, care le diferen?iaz? fa?? de concuren?? este procesul de tratare cu staniu, ce le face rezistente la varia?iile mari ale temperaturii și la ac?iunea agresivă a lichidului de răcire. 90% din termostatele Wahler ajung la conveiere, 10 % ajung pe piața pieselor de schimb. Toate produsele WAHLER dețin certificate de calitate conform standartelor europene.

Alte știri

BA CAR SALE: VÎNZĂRI AUTO
Adresa:

Moldova, mun. Chișinău, str. Grenoble, 128
(Trimite mesaj)

Programul de lucru:

Lu–Vi: 09:00–18:00
Si: 09:00–14:00
Du: Zi de odihnă

Vînzări cu amanuntul:

+373 22 28-90-39
+373 22 27-54-00