Servicii

Timp de 14 ani de activitate, din momentul fondării, benett-auto group s-a afirmat pe post de lider al pieții locale de piese auto. Pe parcursul acestei perioade de timp noi am reușit să acumulăm o experiență bogată de lucru, să elaborăm cea mai optimală metodă de prelucrare și livrare a comezilor, astfel încît, clienții noștri să primească în cel mai scurt timp bunurile comandate. În depozitul nostru se mențin cu o anumită rezervă toate stocurile de piese auto și consumabile (uleiuri auto, acumulatoare, plăcute și discuri de frînă, covorașe și altele). La noi activează cei mai profesioniști manageri pe vînzări, care cunosc foarte bine toate nuanțele afacerii cu piese auto și sunt mereu la dispoziția.

În ultimii ani Compania benett-auto group a mărit considerabil spectrul de servicii propuse. Astăzi aveți la dispoșie:

Autoservice

Autoservice La sfîrșitul anului 2009 noi am deschis un autoservice nou, care este echipat cu echipament modern pentru diagnosticare, reparație și deservire tehnică a automobilelor de marcă: Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Audi, Skoda. La depozitul autoservic-ului se găsesc în stoc un spectru ultralarg de piese auto. Mai mult decît atît, specialiști cu experiență, care lucrează la noi vor fi bucuroși să vă deservească și să înlăture disfuncțiile automobilului d-stră.

Vînzarea autovehicolelor noi și de mîna a doua

Vînzarea autovehicolelor noi și de mîna a doua benett-auto group Vă ofera posibilitatea de alege automobilul potrivit din gama largă de autoturisme KIA. Vă puteți găsi automobilul în rîndul celor stocate în parcarea noastră sau să comandați unul adaptat necesităților Dvs, alegînd opțiunile pe care le doriți. Nu ezitați să beneficiați de condițiile avantajoase oferite la procurarea automobilului în leasing sau de sistemul flexibil de reduceri la achitarea integrală. Deasemenea, pe pagina noastră web, aveți posibilitatea de a cumpară un automobil la mîna a doua.

Vînzarea autobuzelor de marka TEMSA

Vînzarea autobuzelor de marka TEMSA benett-auto group deține dreptul exclusiv de a vinde autobuzele TEMSA pe teritoriul Republicii Moldova. Toate autobuzele marca TEMSA corespund celor mai exigente standarde ecologice europene de tip EURO 4, siguranță și calitate, fiind echipate cu piese și agregate fabricate în Germania. Suntem ferm convinți că din mulțimea de autobuze de model TEMSA, puteti gasi anume acel model care va corespunde tuturor cerințelor dumneavoastră.

Rent a car

Rent a car benett-auto group propune spre atenția D-stră o gamă largă de vehicule clasa econom și business, care pot fi închiriate cu cele mai favorabile condiții. Toate autoturismele au asigurarea CASCO și controlul tehnic complet la zi.

Transport marfă Transport marfă Transport marfă

Transport marfă Более 60 городов Молдовы от 60 леев.

Мы предлагаем услуги хранения и перевозки (логистика) в более чем 60 городов Молдовы, товаров и грузов от 1 кг до 1500 кг.

Цены на логистические услуги намного ниже, чем содержать свой автопарк, например, коробка из Кишинева (0,5×0,5×0,5 м не более 50 кг) до Бричан обойдется в 190 леев (включая НДС), а из Бричан в Кишинев — 50% — 95 лей (включая НДС).

Очень удобное решение для малого и среднего бизнеса для расширения по всей Молдове.

Дополнительная информация по телефонам: 0 68 32-22-20, 0 60 60-11-88.

Pornind de la bunele tradiții ale companiei benett-auto group, avem mereu pentru d-stră:

  • prețuri avantajoase și servicii de calitate;
  • un sistem flexibil de reduceri;
  • variate opțiuni de plată;
  • modalități optimizate de plasare comenzilor: prin telefon, fax, e-mail sau on-line;
  • asistența unui manager curator, care monitorizează întreg procesul, de la plasarea comenzii până la recepționarea ei de către client;
  • publicitate și sprijinul constant de informații;
  • prezentarea certificatelor de calitate eliberate de către partenerii noștri, precum și certificatele de garanție pentru toate piesele furnizate.

Colaborarea cu noi și partenerii noștri, vă asigura competență în serviciu, mobilitate și acurate în prelucrarea comenzilor și desigur calitatea constantă a produselor furnizate.