Servicii

Timp de 14 ani de activitate, din momentul fondării, benett-auto group s-a afirmat pe post de lider al pieţii locale de piese auto. Pe parcursul acestei perioade de timp noi am reuşit să acumulăm o experienţă bogată de lucru, să elaborăm cea mai optimală metodă de prelucrare şi livrare a comezilor, astfel încît, clienţii noştri să primească în cel mai scurt timp bunurile comandate. În depozitul nostru se menţin cu o anumită rezervă toate stocurile de piese auto şi consumabile (uleiuri auto, acumulatoare, plăcute şi discuri de frînă, covoraşe şi altele). La noi activează cei mai profesionişti manageri pe vînzări, care cunosc foarte bine toate nuanţele afacerii cu piese auto şi sunt mereu la dispoziţia.

În ultimii ani Compania benett-auto group a mărit considerabil spectrul de servicii propuse. Astăzi aveţi la dispoşie:

Autoservice

Autoservice La sfîrşitul anului 2009 noi am deschis un autoservice nou, care este echipat cu echipament modern pentru diagnosticare, reparaţie şi deservire tehnică a automobilelor de marcă: Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Audi, Skoda. La depozitul autoservic-ului se găsesc în stoc un spectru ultralarg de piese auto. Mai mult decît atît, specialişti cu experienţă, care lucrează la noi vor fi bucuroşi să vă deservească şi să înlăture disfuncţiile automobilului d-stră.

Vînzarea autovehicolelor noi şi de mîna a doua

Vînzarea autovehicolelor noi şi de mîna a doua benett-auto group Vă ofera posibilitatea de alege automobilul potrivit din gama largă de autoturisme KIA. Vă puteţi găsi automobilul în rîndul celor stocate în parcarea noastră sau să comandaţi unul adaptat necesităţilor Dvs, alegînd opţiunile pe care le doriţi. Nu ezitaţi să beneficiaţi de condiţiile avantajoase oferite la procurarea automobilului în leasing sau de sistemul flexibil de reduceri la achitarea integrală. Deasemenea, pe pagina noastră web, aveţi posibilitatea de a cumpară un automobil la mîna a doua.

Vînzarea autobuzelor de marka TEMSA

Vînzarea autobuzelor de marka TEMSA benett-auto group deţine dreptul exclusiv de a vinde autobuzele TEMSA pe teritoriul Republicii Moldova. Toate autobuzele marca TEMSA corespund celor mai exigente standarde ecologice europene de tip EURO 4, siguranţă şi calitate, fiind echipate cu piese şi agregate fabricate în Germania. Suntem ferm convinţi că din mulţimea de autobuze de model TEMSA, puteti gasi anume acel model care va corespunde tuturor cerinţelor dumneavoastră.

Rent a car

Rent a car benett-auto group propune spre atenţia D-stră o gamă largă de vehicule clasa econom şi business, care pot fi închiriate cu cele mai favorabile condiţii. Toate autoturismele au asigurarea CASCO şi controlul tehnic complet la zi.

Transport marfă Transport marfă Transport marfă

Transport marfă Более 60 городов Молдовы от 60 леев.

Мы предлагаем услуги хранения и перевозки (логистика) в более чем 60 городов Молдовы, товаров и грузов от 1 кг до 1500 кг.

Цены на логистические услуги намного ниже, чем содержать свой автопарк, например, коробка из Кишинева (0,5×0,5×0,5 м не более 50 кг) до Бричан обойдется в 190 леев (включая НДС), а из Бричан в Кишинев — 50% — 95 лей (включая НДС).

Очень удобное решение для малого и среднего бизнеса для расширения по всей Молдове.

Дополнительная информация по телефонам: 0 68 32-22-20, 0 60 60-11-88.

Pornind de la bunele tradiţii ale companiei benett-auto group, avem mereu pentru d-stră:

  • preţuri avantajoase şi servicii de calitate;
  • un sistem flexibil de reduceri;
  • variate opţiuni de plată;
  • modalităţi optimizate de plasare comenzilor: prin telefon, fax, e-mail sau on-line;
  • asistenţa unui manager curator, care monitorizează întreg procesul, de la plasarea comenzii până la recepţionarea ei de către client;
  • publicitate şi sprijinul constant de informaţii;
  • prezentarea certificatelor de calitate eliberate de către partenerii noştri, precum şi certificatele de garanţie pentru toate piesele furnizate.

Colaborarea cu noi şi partenerii noştri, vă asigura competenţă în serviciu, mobilitate şi acurate în prelucrarea comenzilor şi desigur calitatea constantă a produselor furnizate.

Ştiri proaspete
BA CAR SALE: VÎNZĂRI AUTO
Adresă:

Moldova, mun. Chişinău, str. Grenoble, 128
(Expediaţi mesaj)

Programul de lucru:

Lu–Vi: 09:00–18:00
Sâ: 09:00–14:00
Du: Zi de odihnă

Vînzări cu amanuntul:

+373 22 28-90-39
+373 22 27-54-00